Diary of Cardinalis

Cardinalis szerint...

Cardinalis szerint...

Ilyen ez, amikor lelkünk ifjúsága énekel...

2019. április 06. - Cardinalis

Vannak napok, amikor elég egyetlen gitár. Vannak napok, amikor négykézláb és most szó szerint tessék érteni is elmész, mert a megporosodott lélek, meg a megkérgesedett szív kérlelnek: kellene valami, ami még szent, ami még tiszta, ami még azért elég jól szól.

És Járai Márk jól szólt. A WalkStreet (egykori Árkádia) gyorsan alakult át kamara méretű koncertteremmé. Egy akusztikus gitár, slágerek és fröccs. Ülünk a dobogón és mosolygunk. Finom rezgések, ismerős dalok, váratlan katarzisok. És andalító boldogság. Márk visz minket. 60 perc alatt kafa kis repertoárból dolgozik. Van itt minden; szívbe markoló érzések, dinamikus rock és vidám egyveleg a 90-es évek legnagyobb és legbanálisabb slágereiből is. 

Török Laci a Lesz-Feszt, fesztiváligazgatója szervezte az estét. A WalkStreet megtelt hanggal, akusztikus zenével, élettel. Márk rendkívül karakteres, egyedi hangja pedig egyfajta előlegként szolgált, hogy a júliusban a Halott Pénz koncertre, Kisvárdára kötelező lesz jegyet váltani.

A nyíregyházi akusztikus kóstoló pedig pontos látleletet adott arról, hogy miért ennyire népszerű a Halott Pénz. Nekem a szív, a profizmus és az alázat tűnt fel. Köszi Márk, ez most jól esett!

received_396673114485584.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://cardinalis.blog.hu/api/trackback/id/tr6614744353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása