Diary of Cardinalis

Cardinalis szerint...

Cardinalis szerint...

Repülünk!

2023. július 17. - Cardinalis

Mi változott? Hogy már nincsenek egyszemélyes, privát álmok. Nincsenek öntelt, önző magánhangzók. A legénylakás steril magányát egy különleges lámpa ragyogja be. Tudod, olyan ez, mintha egy angyal anyatejjel permetezne, és a gyermek friss, ébredő illata, átjárná a lelked.

És az ábrándok halványkékje, zsengezöldje festi meg a legbensőbb szoba falát. Reggel eljövök, de már mennék is vissza, mert el sem mentem mellőle. Küzdök a szavakkal, küzdök. Olyan könnyen mondtam meséket. Most majd ki kell találnom a szavak helyett, lágy mosolyokat, magunk nyugtató sóhajokat, az édesen túlmutató öleléseket…

Ez egy lassúbb, megfontoltabb élet. Benne van már, a túloldal kemény üzenete, de benne az elfagyott ág akarata; rügyezni kell, hajtani! Nem ott, ahol tervezted, de ott ahol tudsz, ott ahol megmozdul benned az élni akarás, a látni akarás, a szeretni akarás…

A könnyek helyett nevetés tölti be a szobát. Te alig látsz még kicsi, én meg kezdő vagyok a jobb oldalamban… De fogjuk egymás kezét! Akkor meg?

Hunyd csak be a szemed! Érzed? Repülünk!

356407264_9958920160799742_3040191656313219188_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://cardinalis.blog.hu/api/trackback/id/tr2018169297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása