Diary of Cardinalis

Cardinalis szerint...

Cardinalis szerint...

A vőlegény sem a bolondmenyasszonyt viszi ágyba!

volt egyszer egy MET gála...

2021. szeptember 14. - Cardinalis

A régi székely vicc jut eszembe. Amikor a székely fia néhány, külföldön töltött év után hazamegy a szülői házba és egy karika van az orrában. Az apja nézi, nézi, majd nem állja meg odaszól; - Na idefigyelj fiam! Az én időben, csak a buziknak, meg a kalózoknak volt karika az orrukba. Szóval, ha én most odamegyek a firhanghoz, elhúzom és az udvaron nem állnak vitorláshajók, akkor én úgy elverlek, mint a szódás a lovát.

Nézem „Hamiltont”, a térdelésre felszólítót, a hepciáskodót, a nagyhangút, nézem ebben az elfuserált násznagy-vőfély jelmezben, a kocka orrú cipőjében, az áttetsző homáringben, a bárgyú ábrázatjával és azon gondolkodom, hogy tökéletes párost alkotnak Kim Kardashiannal, aki meg fekete szellemnek öltözött a MET gálára.

Lehetne elemezni, hogy mit szeretnének üzenni. Hogy Hamilton miért akar vőlegénynek látszani, hogy Kim miért akar egymagában lenni az arctalan „fekete” tömeg, akinek  - szerinte-, a fehéreknek nem számít az élete…

Lehetne itt jól belemenni, művészettörténetileg, szociológiailag, politikailag elemezni, górcső alá venni, elektromikroszkóppal vizsgálni. Miközben az én apukám, meg anyukám legyint egyet; „jó dolgukban nem tudják ezek, mit csináljanak”.

Ezzel elintézik, mert lekvárt kell főzni, lecsót berakni, itt az ősz, beérnek a nagy gyümölcsök, lesz tél, meg karácsony is, jön a Kisjézus, számot vetünk majd az idei évvel, osztunk-szorzunk, hálát adunk, mosolygunk és imádkozunk.

Majd apám nevetve fűzi hozzá; „Fiam neked, aki annyi lakodalomban jártál, tudnod kell, hogy mindig akad önként jelentkező bolondmenyasszonynak, de azért a vőlegény mégis csak az igazit viszi a nászéjszakára!”

hami.jpg

ap21102443863511.jpg

all-the-looks-met-gala-2021-dan-levy-tout.jpg

met-gala-2021-worst-dressed-outfits-gallery.jpg

met-gala-2021-1.jpg

nhvsurlqyz2gynumcbs8tp.jpg

mat-gala-main.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://cardinalis.blog.hu/api/trackback/id/tr1516688764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsíros Bunci 2021.09.16. 06:52:36

Egy kazal szar mindkettő

andras_211 2021.09.16. 08:07:04

amíg te nézed őket, addig még mindig te vagy a loser.

HetedikEnVagyok 2021.09.16. 09:18:51

Egyetértek andras_211 veled. Annyi hozzáfűzni valóval: Amíg mi őt olvassuk....

John Doe3 2021.09.16. 11:08:11

Ez is csak egy vélemény. Az pedig -- mint tudjuk -- olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
süti beállítások módosítása