Diary of Cardinalis

Cardinalis szerint...

Cardinalis szerint...

Hol van az a..

2020. július 11. - Cardinalis

Állsz a szekrény előtt. Tegnap még tele volt örökmozgó vágyakkal. Folyton csicseregtek, énekeltek, teletöltötték a vízforralót és hagyták hadd táncoljon, mint egy shuffle-dance világbajnok. Tegnap még szétrúgták a vágyak a ház oldalát, törtek-zúztak és kijózanodva a szemembe vágták; jó biztosításod van…

Állsz a szekrény előtt, a szín szerint válogatott pólók unalmas csendjét szimatolva. Állsz, mint önmagad árva szobra, mintha el semmi hinnéd, megint itt a céda; a nyár.

Hát hova költöztek azok a vágyak? Hol van a szent esküdözés, az átvirrasztott éjszaka. Hol van az a bűbáj imádság. Hol van az az ének, ami visszaénekel. Hol van az a tánc, az a kacagás, amire rendőrt akart hívni a szomszéd?

Hol vagy te és nem mellékesen, hát hol a francba vagyok én?   

A bejegyzés trackback címe:

https://cardinalis.blog.hu/api/trackback/id/tr8715995198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása