Diary of Cardinalis

Cardinalis szerint...

Cardinalis szerint...

Akinek nehéz az elnézés...

2020. január 31. - Cardinalis

"Péter" nem szégyelli, nem kér bocsánatot... a kirekesztés ellen tüntetők meg éppen egy jót kirekesztenek. A világ a feje tetején... Állítólag gyűlölnöm kellene, de szeretek, állítólag, ha lehullna rólam az álca, az indulat és rasszizmus ott vacognék; fehérként, heteroszexuálisként, görögkatolikusként.

És milyen érdekes, nem vacogok, nem ítélek, nem gyűlölök. Maradok tisztelettel, aki voltam, aki bár nem tökéletes, de tetszik tudni, Goethe ezt olyan jól megírta; a lélek mélyén él egy ősi szikra, mely igaz embert, igaz útra hajtja... Maradok akinek születtem fehér, hetero és akinek kereszteltek; görögkatolikus. Tőlem nem kell elnézést kérni. Megdobott kővel, hát imádkozni fogok érte... Csak értetlenül kérdezem, kit is, mit is képvisel?

candles-2903063_640.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cardinalis.blog.hu/api/trackback/id/tr6315449216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása