Diary of Cardinalis

Cardinalis szerint...

Cardinalis szerint...

Amikor Curtis kér bocsánatot, helyettem...

2019. június 16. - Cardinalis

A Bazaltkő Csíny cuvee-je csak szódával megy el. Egy deci borhoz két deci, kellemesen pezsgő Perla Harghitei. Még szerencse, hogy nem a boron van a hangsúly. Curtis szól. Furcsa este. Majka drogos hülyegyereknek tartja, aki képtelen kievickélni a maga keltette örvényből. Balázsék is levették róla keresztvizet, amikor reggel hiába hívták.    

Én ellenben dicsérni jöttem…

Egy focista, aki a térdsérülése és visszavonulása óta inkább rappel. Egy focista, aki meghódította Csobot Adélt. Aki a drogok előtt, azzal is bekerült a bulvár oldalakra, hogy az akkori barátnőjére, Bettinára, kezet emelt.

Furcsa ez a veterán focista, mert ugyanakkor egyfolytában képes a #felkapottakközött létezni a minden sikerről döntő You Tube-on.

Széki Attila, 1989. augusztus 31-én látta meg a napvilágot. Tehetséges, magyar rapper. Könnyen ontja a slágereket, meg drogok nélkül úgy tűnik képtelen meglenni… Itt meg lecsúszik néhány fröccs. Most szól tizenkettedjére a lehetne újra február. És mosolygok.

Ki tudja, hogy, amikor magadra maradsz, mire, kire gondolsz. Amikor egyedül maradsz, ki az, aki a legjobban hiányzik, amikor az este minden szögletest és kereket kiegyenlít, te éppen az ágyban vízszintesen fekve, hol jársz, melyik városban és ott kinek kínálod bolond gyerekként a szíved? 

Lehetne újra február…  
Lehetne újra december, lehetne újra augusztus…
Lehetne újra csoda, lehetne átnevetett, átszeretkezett éjszaka…
Te lány, persze, hogy lehetne…

A bejegyzés trackback címe:

https://cardinalis.blog.hu/api/trackback/id/tr6714897448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása