Diary of Cardinalis

Cardinalis szerint...

Cardinalis szerint...

Delirium tremens: ön dönt, iszik vagy remeg...

2010. május 11. - Cardinalis

http://www.magyarhirlap.hu/online/stohl_vertesztje_2_ezrelek.html

3,5 ezrelék vagy "csak" 2? Ez a két adat kereng a neten, Stohl András véralkoholszintjéről. Bármelyik is legyen igaz, mindkettő a matt részegségről szól, csak a 3,5 az már közelebb van az alkoholmérgezéses állapothoz. Fél liter tömény vagy 3 liter bor ez okoz ilyen mértékű bódultságot.

A bulvársajtó kíméletlen. Aprólékos gondossággal csámcsognak a hátsó ülésen utazó, második generációs[i] éjjellátó távcsövön, illetve az anyósülésen ólálkodó, üres Viagrás gyógyszerlevélen. Mindkettő gáz: a távcső haditechnikai berendezésnek minősül és már a tartása is bűncselekmény, a Viagrát pedig nem kell ragozni. Stohl hobbivadász, de ez nem enyhítő körülmény, már csak azért sem, mert a vadnak így esélye sincs a túlélésre.

Szóval a fóti jampecet most szétszedi az a média, ami pajzsra emelte, ami sztárt és hírességet kreált belőle. Stohl ráadásul, eddig sem remeteéletéről, csöndes, izgalmaktól mentes hétköznapjairól volt híres. Hiába kapott munkája során elismeréseket, szakmai díjakat, hiába az egyik legismertebb színész és szinkronhang az országban, mindez úgy tűnik kevés volt számára. Most pedig szembe kell nézni a kíméletet nem ismerő népítélettel: nem az első eset, folyamatosan azt bizonyítja nem bír magával és már rég a dutyiban lenne a helye!

Extravagáns, excentrikus! A barátai talán ennyivel elintéznék, az emberek többsége azonban nem elnéző. Talán még azt is rá fogják sütni, hogy Kaszás Attila halálához is köze van. Mondom talán. Egy biztos, Tiger Woods címlapos és még a reklámoztatók szemében is szégyenletes házasságtörése, kutya füle egy ittas vezetéshez képest, amiben még vétlen emberek is megsérültek. Stohlnak nehéz lesz abból a kútból kikászálódnia, amibe került. Nehéz lesz felállni a saját magára mért KO után.

Talán soha többé nem sikerül neki. A kérdés mi lesz a többszörösen tékozló fiúval? Mi lesz a három gyermekével, a kettétört karrierjével? Katolikusként azt mondom, a jóisten vele volt, és szerencsére, senki nem halt bele a hülyeségébe. Azt kívánom, ezek után, legyen őszintén megbánó, értékelje át az életét és álljon fel! Legyen végre sokkal inkább ember, és kevésbé "mindent megtehetek celebmegasztár"... Ha pedig, egyszerűen csak ilyen a vére és meglehet pontosan ez segíti a csúcsra, akkor időnként csapoltassa, hívja a piócás embert... Mivel az életben minden megtörténhet, valahol szurkolok neki. Egyébként is utálom a nyilvános megkövezéseket...

 


[i] Az ügyvéd szerint első generációs, ami nem haditechnikai eszköz.

 

 

 

http://hvg.hu/itthon/20100511_stohl_andras_veralkohol?s=hk

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cardinalis.blog.hu/api/trackback/id/tr51992588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

baraonda · baraonda.blog.hu 2010.05.11. 17:40:05

Csak egyetlen gondolat... Nálam azzal ásta el magát ez a "médiamacho", hogy a feleségére/barátnőjére akarta pakolni a bajt. És még két szó: nem FÉRFI. (max. kisbetűvel, meg biológiailag)

eszmélet 2010.05.14. 02:13:57

Szerintem "Bucika" ezt is éppúgy eljátssza, mint a Tartuffe-t a színpadon, és még vastapsot is kapott érte. Egy vállrándítás, és könnyek egy színészi nyilatkozatban valahogy teljesen ledöbbentettek. Talán ennyire szeret színészkedni, hogy az életéből is sorozatos tragédiát fabrikál. Nem tudhatjuk,hogy milyen ember az álarc mögött. Igen, a bulvár kíméletlen, de szerintem ő játszani fog, és megint csak játszani....
süti beállítások módosítása