Diary of Cardinalis

Cardinalis szerint...

Cardinalis szerint...

Választás Nyíregyházán: végeredmény előtt...

2010. április 25. - Cardinalis

Szabolcs- Szatmár- Bereg megyében 3 választókerületben nem dőlt el első körben ki fogja az itt élőket képviselni a Parlamentben. A háromból két kerület ,pedig Nyíregyháza területén található. A megyeszékhelyen így minden választásra jogosult állampolgárt vártak a szavazóurnákhoz. Az aktivitás ennek ellenére, gyengébb volt, mint két héttel korábban. A választások rendben, rendkívüli események nélkül zajlottak. A megyéből is csupán egyetlen említésre méltó estet regisztráltak. Tiszalökön az egyik szavazókörben a bizottság azt tapasztalta, a szavazóhelyiség falán választási plakátok találhatóak. Ezeket eltávolították.

 

A blogot Z. Pintye Zsolt tudósította, Nyíregyházáról.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cardinalis.blog.hu/api/trackback/id/tr181950654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lluxembourg 2010.04.25. 23:39:34

"A blogot Z. Pintye Zsolt tudósította, Nyíregyházáról." Ez aranyos. Köszönjük, itt is és a nytv-n. Itt korrekt és rövid, ott meg olyan jó emberközeli. És ez a csillogó szemű lelkesedés...:) Maradj sokáig ilyen. Öreganyád:llux (új reg, mert szenillás vagyok, a régit elfelejtettem:(
süti beállítások módosítása