Diary of Cardinalis

Cardinalis szerint...

Cardinalis szerint...

vólli

2008. augusztus 05. - Cardinalis

Megnéztem. A Kritikus tömeg hatott. 2008 legjobb filmje. Ani-macis. Kételkedve fogadtam, azonban eszembe jutott mennyire élveztük a Lecsót Kate-tel. Ezek odaát a Pixarnál meg tudja isten hol nagyon értik a csíziót. Az ember meg pontosan tudja, hogy ez az antropomorf vállalkozás általában sikeres. Mindegy mit ruházunk fel emberi tulajdonságokkal, működni fog. A lényeg szerethető karaktereket kreálj, csupa egyszerű, de megérthető vágyakkal nyakon öntve. Az eredmény: siker a kasszánál.

Szóval ültem a moziban és néztem, hogyan lesz szerelmes egy szentimentális, gyűjtögető, ütött- kopott robotocska. Néztem, hogyan lesz a "robotolásának" eredménye. A végén már ellenállhatatlan kényszert éreztem egy Wall.E makett beszerzésére. A Palace kasszája előtt kartonból volt egy. Túl nagynak bizonyult, hogy egyszerűen magammal vigyem. Aztán eszembe jutott tuti, hogy a Happy meal menüben ott lesz. Wall.E, Eve, meg a kapitány. Sőt még a bakancsból kikandikáló babcsíra is. Emlékszem, hogyan csíráztattam a babot, a környezetismeret órán szerzett isteni tudás birtokában. Kis tálka, nedves vatta, alá a babszem.

Most már vatta sincs a háztartásokban.

Sebaj!

Kedves gyerekek vegyetek elő egy tisztasági betétet, nedvesítsétek be és tegyetek alá babot... Ugyan már, kozmetikai korong is jó lesz... A szerelem látványa egy akkora kivetítőn nyomasztani kezdett. Mit tehet az, aki hibázott és ejtették??? Vár? Küzd? Továbblép?

Wall.e segíts!

A bejegyzés trackback címe:

https://cardinalis.blog.hu/api/trackback/id/tr77601370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása