Diary of Cardinalis

Cardinalis szerint...

Cardinalis szerint...

Tánc a bárpulton, egy üveg pezsgőért...

2010. október 18. - Cardinalis

 

"Csicskalángosok, Csálécsöcsűek, Pedomacik egybesüljetek!"
A közelmúltban egy nyíregyházai szórakozóhelyen két lány ledobálta magáról a textilt és csizmában, fehérneműben egy bárpultra állva kezdtek táncolni. A disco-pubra ekkor már kitehették volna a megtelt feliratot. A lázas kipárolgásoktól, izzadságtól és feromonoktól terhes lett a levegő. Dolgozott az alkohol, fűtötte a vágyakat, mozgatta a kerek popsikat, hegyes ciciket és a hormonokat. A két lány a fülledt eufóriában egyszer csak elveszette a fejét. Megcsinálták. A fiúk egy része tombolva, őrjöngve szurkolt a csajoknak, hátha elkapja őket a zabolázatlan hevület és minden apróságtól, melltartótól és tangától is megszabadulnak, a profi go-gosokat megszégyenítő rutinnal vonagló bukszák. A tömeg Árgus szemekkel követte a magasba emelkedett testek bódító látványát és előkerültek az ilyenkor bevett telefonok, hogy megörökítsék a páratlan pillanatot. Legyen bizonyíték, hogy akkor, ott, még ez is megtörtént.


szólj hozzá: York Pub. Nyíregyháza

- Gyerekek vazze, nem hiszitek el mekkora buli volt, ittunk, készek voltunk és akkor egyszer csak a két bige, feláll a bárpultra nem hiszitek el! Az orrunk előtt rázták a bulájukat.... Ahogy a két csaj vazze, és még jól is néztek ki! Vazze felvettem, értitek felvettem, itt van a telóban, ahogy rázzák..!
A fiúk pedig, hogy még teljesebb legyen az élmény, feltöltötték a Tecsőre az ingyen sztriptízt. Az elkövető, aki magát nemes egyszerűséggel, csak csicskalángosként aposztrofált, még odabiggyesztett egy komoly mondatot: egy üveg pezsgőért... Hm, nesze neked, pökhendi zsebhokista!
Mi magyarok, akik jófajta Törleyt kortyolgathatunk, mindössze 5 euro körüli summáért, bizony csak hümmögünk, ilyen olcsók lennének ezek  a nyíregyházi lányok. Egy francia ellenben csak bólogatna. Na igen ezek a magyar csajok tudnak élni! Biztosan szakértők, ha mindenre képesek egy üveg méregdrága, előkelő pezsgőért.  Arrafelé ugyanis a Champagne egyáltalán nem olcsó mulatság. Aki egyszer is látott már életében Dom Perginon árcédulát, az érti, hogy a 30-40 ezer forintos pezsgő bizony megér egy kis bugyiban táncolást.  
Minden viszonyítás kérdése.
Legutóbb akkor derült ki, hogy az éjszaka egyáltalán nem unalmas Nyíregyházán, amikor szintén a Tecsőn egy klip jelent meg a helyi "tanárképző" főiskola éjszakai életéről. Rövid szoknyás lányok rázták magukat, szinte semmiben és csábítóan a Hallgatói Centrumban. Nagy sajtótájékoztató lett belőle: kivonult a rektor, a dékánok meg mindenféle rendű és rangú oktatók, hogy védjék a mundér és a felsőoktatási intézmény becsületét. Fölöslegesen. Ma már mindenki tudja, hogy a klip mögött egyszerű (pénz)érdekek húzódtak és a "sötét erők" úgy döntöttek, így fogják lejárati az intézményt...
 
Most pedig attól lett számomra ilyen hihetetlenül nagy szám az egyébként egyáltalán nem mindennapi eset, hogy a SZON egyik "trükkmestere", fiatal kora ellenére kioktatóan hadovált a fejüket és ruhájukat vesztő cicákról.
Bevallom, csak azért írtam meg ezt a szösszenetet, mert szeretném jelezni, ez csak a jéghegy csúcsa. Egy pici jégkristály, hogy Sz. Brigitta, hogyan rázza magát a Yorkban. Egy apró szösszenet csupán, igazából szóra sem érdemes, hogy két lány, hogyan próbálja excentrikus viselkedéssel, kissé szánalmasan magára irányítani a reflektorfényt.
Az pedig még szánalmasabb, hogy egy újságíró csak eddig jut el. Nem veszi észre, hogy mit mutat a köröttünk dohogó világ. Nem ír arról és nem tiltakozik tűzzel-vassal, hogy a kereskedelmi televíziókban, kik és milyen módon kapnak publicitást. Hogy pornósztárokról, aktmodellekről, 15 perc hírnévről szól a világ. Nem jut el odáig, hogy pedagógiailag közelítse meg a témát; mintákról, szerepekről írjon.
Nem jut el odáig, hogy fiatalkori alkoholizmusról, drogokról, abortuszról írjon. Esetleg vegye a fáradtságot és megnézze a Kontraszt kiállítást ( http://www.kontrasztkiallitas.hu/ )a Hittudományi Egyetemen, hogy szembeállítson értéket és értékválságot, a két meztelenkedő kis libával.  Nem jut el odáig, hogy anyaságról, családról és idilli szerelemről írjon. Azt sem próbálja meg, hogy oknyomozóként kiderítse, elmúltak-e már 18 évesek ezek a lányok? Ha már ír, miért nem számol be arról, hogy egyes fiatalkorú nyíregyházi középiskolások 15-20 ezer forintért áruba bocsájtják a testük és a telefonszámuk közkézen forog ügyvédek, orvosok, vállalkozók és egyéb jól szituált családapák között.
Ha már megpendíti ezt a témát, miért nem tiltakozik az excsajok portál, vagy a pedomaci ellen???
Elnézést, tudom a választ. A lényeg, hogy sokan kattintsanak egy bulváros címig jutó, üres frázisokat pufogtató, kétes információkat, szubjektív véleményt tartalmazó cikkre. Hogy mögötte van-e teljesítmény, tény, van-e bármi, amit újságírásnak nevezünk lényegtelen...
A lányokat én nem vetem meg. Ők másokkal ellentétben nem tudják mit tesznek...

A bejegyzés trackback címe:

https://cardinalis.blog.hu/api/trackback/id/tr272382460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

minka 2010.10.19. 05:10:50

ez tetszett, nagyon
már az írás...

csengettyű 2010.10.19. 06:01:08

"az éjszaka egyáltalán nem unalmas Nyíregyházán". ?
Szánom mindazokat akiknek csak ettől nem unalmas egy estjük

primitív, dekoncentrált viselkedés
KÉSZ FERTŐ

csengettyű 2010.10.19. 06:06:26

kérdezem én: kiknek és mire kellenek ezek a lányok ezt követően?????

baraonda · baraonda.blog.hu 2010.10.19. 06:41:47

Höhö... Azért van abban valami bájosan undorító ellentmondás, hogy pont annak a "hír"portálnak a szerkesztője visít leginkább, ahol a hírnél a három villantós - rendszerint vastagon fiatalkorú - grácia mindent beelőz. Történhet bármi, gazdasági válság, kormányváltás, vörösiszap... a "kislyányok" ott domborítanak a címlapon a vezető hírek között...

baraonda · baraonda.blog.hu 2010.10.19. 06:53:42

@csengettyű: ezek a lányok szerintem pont azoknak kellenek, akik csorgó nyállal, fél kézzel reszketve kameráznak és azt gondolják, a NŐ ennyi, erre való. Belenézve a videoba, ha pasi volnék sem jutna más eszembe erről a bohóckodásról, minthogy: "naöltözzééééfelanyukámfrissengyorsanhirtelen" :-) Nagyon el van tévedve az, akinek itt kezdődik az erotika :S

csengettyű 2010.10.19. 15:36:02

Kedves baraonda-a kérdés nem költői volt-egyetértek minden egyes szavaddal (de azért köszi)
szörnyű hogy képes ide süllyedni a férfinem (is) (vajon melyik volt hamarabb: a férfi nem nézte a semmibe a nőt-ezért viselkedik így vagy azért nem nézi semmibe mert így viselkedik!?!?)-persze mindezt nem általánosan-MÉG SZERENCSE

No és az milyen, hogy van aki még fel is veszi a telefonjával-sőt még mutogatja és akár tovább is küldi!?ja és szenzációt is csinál belőle :S

Minden név foglalt volt 2010.11.15. 11:31:17

:DD Hát mi kell a népnek? Kenyér és církusz! kenyérre most nincs, marad a církusz... ez van... el kell terelni a nép figyelmét.
süti beállítások módosítása