Diary of Cardinalis

Cardinalis szerint...

Cardinalis szerint...

Kenderesi gate...

avagy a Mr. Sajtburesz esete a formás seggű, koreai lánnyal...

2019. július 30. - Cardinalis

Kenderesi „sajtburesz” Tamást, 2016-ban a riói olimpián, egy ország zárta a szívébe (link 04:11). A bronzérmet érő úszás után, mérsékelt zavarában, olyan emberi hangon szakadt ki belőle egy minimalista vágyálom, mármint, hogy most ráférne néhány sajtburger (link) (link), hogy akkor a magyar lányok egyből a rajongani kezdtek érte, a pasik meg legszívesebben kamionnal vitték volna neki a "néhányszázas" ajánlatot… Nem mindenkinek adódik meg, hogy a félisten Phelps nyújtson neki kezet a döntő végén, majd vele fotózkódjon az érmek átvétele után.  

Kenderesi a kvangdzsui VB után, azonban most nem remek szereplésével, hanem letartóztatásával (link) hívta fel magára a figyelmet. Szombat éjjel, a neonfényes dél-koreai éjszakában, Tamás valószínűleg nagyot hibázott. A híradások szerint hozzáért egy „hölgy” fenekéhez, akinek úgy tűnik nem jött a be a kisfiús mosolyú, magyar fiatalember és egyből feljelentést tett a rendőrségen. Az egyenruhások pedig az ottani, ilyen esetben kíméletlen törvények értelmében, azonnal letartóztatták a mi Tominkat.

67752655_2363632173744635_8555622514884083712_n.jpg

Az internet bölcs, okos, jogvégezett és balga módon statáriálisan ítélkező krémje pedig azonnal levonta  a következtetést; Tomi egy szexuális ragadozó, aki nem bírt a tesztoszteronnal, a doppingból származó szermaradványokkal, kábítószerrel, piával, magával, a nadrágja netovábbjával, az ágaskodó gőgjével, meg úgy egyáltalán és ezért követte el a megbocsáthatatlant. Tomi minimum a pajzán viccek kategóriájában indulhatott, az elmúlt napokban, jó eséllyel a hőn áhított aranyérem felé. Pedig nem bújt el, nem félt elmondani, hogy is történt az ő olvasatában a dolog:

Sziasztok! Biztos vagyok benne, hogy mindenkiben rengeteg kérdés felmerült a koreai rendőrségi esetem kapcsán. A félreértések elkerülése végett szeretném megosztani, mi történt valójában. Szombat éjszaka, egy szórakozóhelyen a mellékhelyiségből visszafelé haladva a táncparkett felé hozzáértem egy, a pultnál álló koreai táncoslány fenekéhez. Meg sem álltam mögötte, talán egyetlen meggondolatlan mozdulatot tettem, ami miatt az érintett lány komolyan megharagudott, és feljelentést tett ellenem. A tisztánlátás végett szeretném leszögezni, hogy nem tapogattam, nem fogdostam a tömegben a 18 éves lányt. Megértve a helyzet komolyságát, teljes együttműködést tanúsítottam mindvégig. A rendőrségen közölték, hogy az esetről a biztonsági kamera felvétele rendelkezésükre áll, igaz, ezt nekem nem mutatták meg. Ezek alapján őszintén bízom abban, hogy igazolást nyernek a szavaim, miszerint nem követtem el semmilyen súlyos vétséget. Azt viszont valóban meg kell értenem, hogy -minden szándékosság nélkül- megsértettem bizonyos erkölcsi normákat, amely a helyi értékrend alapját képezik. A történteket sajnálom, a koreai lánytól szeretnék személyesen elnézést kérni, amennyiben valóban megbántottam. A szexuális zaklatás vádját viszont teljes mértékben visszautasítom.

Tomi elmondása szerint, hozzáért egy koreai lány fenekéhez… Meggondolatlan mozdulat, megsértette a helyi normákat… Ha megfogta, ha belecsípett, akkor nem csak a helyi, univerzális normát sértett. Ez van öreg, nincs mentség, legfeljebb az, hogy sokat ittál előtte. Ám csak találgatni tudunk, hiszen a videofelvételt nem láttuk. Elég az hozzá, hogy a helyi rendőrök sem találták mulatságosnak. Közben persze kiderült, hogy a lány táncosnőként dolgozott a szórakozóhelyen és finoman szólva is alulöltözöttként tartottuk volna számon, ha mi is ott lettünk volna. A táncosnő érintése pedig... Láttunk már ilyen amerikai filmet... 

Ám most üljünk fel a Tomi lovára. Szombat este, a buli hevében, tegyük fel, némi helyi jellegű alkoholos ital elfogyasztása után, egy picit megrészegülve a helyzettől, vajon mi hogyan viselkedtünk volna? Mindenki másként. Egy gentleman részegen is úriember. Egy biztos, Tomi elismerte, hogy hibázott.    

Az is biztos, hogy ez a sztori rajtamarad. Ő lesz az a srác, akit nemcsak a bronzérem, meg sajtburesz miatt ismerünk majd, hanem arról is, hogy nagy tisztelője a kerek, egzotikus táncos lányok hátsó fertályának. Az is biztos, hogy egy ideig emiatt kapja majd az ívet és szinte látom, hogy ez a fiú soha nem fog megfordulni egy formás fenék láttán, az utcán…

Kenderesi Tamás a rendőrségi vizsgálat után, pénzbüntetést kapott, majd miután leperkálta a "touch down", gondolom borsos árát, elhagyhatta Dél-Koreát. Barátnője Szilovics Fanni egy közös képpel kürtölte a nagyvilágba, az ő bizalma nem roppant meg, kitart párja mellett és együtt erősebbek lesznek, mint a rögtönítélő, csípőből tüzelő, vicceskedő „közvélemény”. Megható, nagy szívre, nagy lélekre valló tett ez a lány részéről, egy őszinte szerelem gesztusa.

20190729kenderesi-tamas-szilovics-fanni6.jpg

Szóval a mindent a szemnek, semmit a kéznek szabály megsértése után járó pénzbírság bőven elegendő volt ahhoz, hogy a magyar fiú tisztázza magát. Nincs priusz, nincs büntetőpont, csak egy nagy sóhaj, túl vagyunk rajta.  

Tamásnak most azt üzenjük, hogy sokan vagyunk mellette. Sokan voltunk 20 évesek, sokan kerültünk fiatal felnőttként kínos helyzetbe, balhéztunk és mégis emberek lettünk. Tamásnak üzenjük, hogy a lónak is négy lába van, mégis megbotlik. Üzenjük, hogy ugorjon be a medencébe, eddzen, ússzon és szeresse nagyon a Fannit! A legközelebbi „japán”-bulinál meg vigyázzon jobban, még akkor is ha tudjuk egy kerék fenék gravitációja itt a földfelszínen, nálunk, hetero pasik esetében sokkal erősebb, mint egy óriásbolygóé… Ui: egy aranyérem a nyakban, sokat dob majd a megítéléseden!

Hajrá Tomi!

A bejegyzés trackback címe:

https://cardinalis.blog.hu/api/trackback/id/tr2514987420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása