Diary of Cardinalis

Cardinalis szerint...

Cardinalis szerint...

Hadüzenet Amerikának!

2008. október 06. - Cardinalis

Most üzenek hadat egy bugyuta kirakat országnak. Most üzenek hadat az amerikia empájer beképzeltségnek, és az ott dekadensen és betegesen burjánzó karvalytőkének. Most üzenek hadat a „kék képernyőnek”, az internetes visszaéléseknek, a szexuális eltévelyedések népszerűsítésnek és Phelps kimutatatlan doppingszereinek. Most üzenek hadat a benzinzabáló ócskavasaknak. Most üzenek hadat annak, hogy velünk fizettetik meg a jólétük árát. Most üzenek hadat a butaságnak, a túlszigorított beléptető rendszereknek. Most üzenek hadat a hitelválságnak, a begyűrűző pénzpiaci horrornak. Elég!!! Elég volt!!! Suck North- America! Suck USA! Fuck yourself!

 
Ez Európa lázadása! Ez az öreg kontinens utolsó fegyvere. „Az erőszak a gyengék végső menedéke. Európa pedig gyenge. Gyenge, lassú és béna. Az Európai Unió egy beteg, vízfejű gyermek, aki azt hiszi a tengeren túli nagybácsi jólelkű. Jelentem a nagybácsi egy pedofil állat, a nagybácsi egy utolsó börtöntöltelék…
 
Viszlát USA. Neked véged. Mert jönni kell egy jobb kornak. Jönni kell egy új rendnek. Mert az nem lehet, hogy 6,5 milliárd ember szolgáljon 350 milliót. Kérem, ennek vége!
 
Jön a leszámolás. Jönnek az új eszmék. Jön az Új Világ és Hasta La Vista Újvilág.
 
Új rendet hirdetek. Új világrendet, új gazdasági paramétereket.
 
Jobbról indulok, nemzetből, hazából, istennel, de balra tartok, mert hiszek egy jobb világrendben, hiszek az emberben, hiszek a jólétben, hiszek a hitben, és a reményben…
 
De nem hiszek az USA szeretetében… A sajátomban igen, de ez a szeretet és ez az erkölcsi norma nem engedi meg, hogy a többi vétlen iránt érzett szeretetem, kiterjesszem a bűnösök irányába.
 
Füleljetek, Európa már mocorog!  
 
    

A bejegyzés trackback címe:

https://cardinalis.blog.hu/api/trackback/id/tr22699810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása