Diary of Cardinalis

Cardinalis szerint...

Cardinalis szerint...

Maga-magam nyugtató felkiáltójel...

2012. május 16. - Cardinalis

 

Amikor arra gondolok, hogy fele ennyi idősen hányszor fogadtam meg, megváltom a világot, akkor elszégyellem magam. Amikor fele ennyi idősen elpityeredtem a Hair-en, Belmondo Profiján, vagy éppen a Fábri Zoltán Ötödik pecsétjének, világos üzenetén, tiszta voltam és tudtam mit kell tenni annak érdekében, hogy a világ jobb, élhetőbb és nyugodtabb hely legyen.
 
Most attól félek el fogjuk cseszni az egészet, el fogjuk szúrni az utolsó esélyünket. A szemünk előtt lesz a világ embertelen, pokoli és szégyellnivaló. A leginkább felháborító mégis az, hogy az hogy semmit sem teszünk, megyünk a vágóhíd felé, néma birkák és az összes tevékenységünk kimerül a reménykedésben.

Ez a néhány reménytelen sor a gazdasági világálság, a természetrombolás és ennek immár a bőrünkön érezhető, súlyos következményeiről szól. Halk ébresztő, maga-magam nyugtató felkiáltójel...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cardinalis.blog.hu/api/trackback/id/tr984521156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kerubok 2012.05.23. 21:51:54

Aki bölcsen él, úgy dolgozik sorsán, mint egy festő a képén: időnként hátralép, megnézi az egészet - időnként közel hajol, s a távlat emlékével kidolgozza a részleteket. Ha nem így tesz, belevész a képébe.
süti beállítások módosítása